Opsæt silent printer på din arbejdsstation

1. Download Silent Printer App
  2. Login
  3. Printerindstillinger
  4. Vælg din arbejdsstation
  5. Automatisk udprint

Download Silent Printer App

Det er nemt at sætte printer-app'en op på din computer.

First skal du gå til Print på venstre side af menuen i din pensopay shipments portal.

Vælg dernæst 'Download in App store'

Login

Når du har hentet app'en, så skal du indtaste dit firmanavn. Dette finder du i din velkomst-mail.

TIP: Det er det første i dit shipments-url - f.eks. her: pensopay-as

App'en spørger dernæst om tilladelser til at tilgå din konto. Tryk tillad.

Herefter bliver du spurgt om at åbne app'en så du kan få forbindelse.
Nu er du klar til at opsætte selve printerkonfigurationerne.

Printerindstilinger

Gå herefter til Print -> Vælg din arbejdsstation og tryk "rediger" i højre hjørne.

Det forudsætter at du har installeret printere på din arbejdscomputer.

Vælg nu den printer som skal bruges til dokumenter (f.eks. følgesedler) og den til Labels. Vælg også printerformat.

Vælg din arbejdsstation

For at kunne printe direkte fra din shipments-konto, skal du vælge din arbejdsstation.
Det gør du nederst til venstre, vælg din arbejdsstation og kæd den sammen med din bruger.

Automatisk udprint

Du kan opsætte automatisk udprint ved at tilgå Connect - Ordresystemer og her vælge dit ordresystem.

I højre side kan du trykke på "rediger ordresystem" og her vælger du indstillingerne for "Udskriftindstillinger"

Tryk Opdater ordresystem og så er du klar til at printe labels ud.