Hvordan definerer jeg priser ud fra SKU-numre?

Gå til indstillinger > ordresystemer, og vælg det relevante ordresystem på listen. Klik herefter på ”tilføj forsendelsesmetode”.

Udfyld felterne, såsom navn, fragttype service og lignende, for at få de fragtindstillinger du ønsker. Gå derefter til bunden af siden.

• Under feltet ’Zone 1’ skal du vælge et land og derefter gå lidt længere ned på siden til den grå boks lige under landeoversigten.
  • Justér indstillingerne for fragtpris som du ønsker.

I nedenstående eksempel vil vi opsætte gratis fragt ved køb over 500 DKK og en fragtpris på 30 DKK, hvis man handler for under dette beløb.

Konfigurér indstillingerne for vægt, total købsbeløb, pris, valuta og moms.

Klik derefter på ’avanceret’ i højre side af den grå boks, hvor du vil kunne se følgende:

Teksten i feltet ’betingelse’ repræsenterer de indstillinger, som du lige har lavet.

Det følgende er et eksempel på hvordan man udelader SKU i fragtprisen:

Bemærk: Hvis du i stedet ønsker at inkludere SKU, så skal du ikke tilføje ordet ”ikke”, som er vist i eksemplet.

Start med at tilføje et mellemrum efter den genererede tekst og indsæt følgende kode, kun med de SKU numre, som ikke skal med:

Tryk til sidst på ”opret fragtpris” og integrationen med fragtpriser er nu fuldendt.