Sådan bruger du lokationer

Tilføj dine adresser og vælg hvilken du vil bruge til dine ordresystemer.

’Lokationer’ i pensopay Shipments bruges til at tilføje en adresse til et ordresystem. Dermed vil den adresse blive brugt til alle ordrer/afsendelser, til at spore e-mails og følgesedler, som hører til det givne ordresystem/integration.

Det er i ’lokationer’, at du vælger din afsenderadresse.

1. Sådan gør du

Gå til indstillinger > lokationer og tryk ’opret lokation’.

Udfyld de nødvendige felter og tryk ’opret lokation’.

Du kan oprette 5 forskellige typer af lokationer.

1. Afsender – Dette er den hovedsagelige afsenderadresse, som vises på din label
  2. Retur – til returforsendelser
  3. Afhentning – Denne bruges hovedsageligt når afsenderadressen, som vises til kunden, ikke nødvendigvis er den samme som adressen hvor leverandøren skal afhente forsendelsen. Eksempelvis hvis kontoret og lageret er på to forskellige lokationer
  4. Forhandler – for indkøbsadresser
  5. Agent – Hvis du har lavet en aftale med en speditør til at assistere med udenlandsk fragt.

Bemærk: Det er nødvendigt at udfylde Telefon og E-mail, da afsendelser ellers kan fejle hos nogle leverandører, med nedenstående fejlmelding:

Klik her hvis du vil læse mere om at tilføje moms til din afsenderinformation (LINK).

2. Tilføj det til dit ordresystem

Når dette er tilføjet, kan du aktivere adressen i det valgte ordresystem.

Dette gøres ved at gå til indstillinger > ordresystemer > redigér ordresystem og vælge adressen i drop-down menuen under feltet ’lokationer’.