Sådan behandler jeg mine ordrer

En hurtig introduktion til at komme i gang med ordrer og forsendelser.

I pensopay Shipments finder du alle dine ordrer i ordreoversigten.

I oversigten kan du trykke på en given ordre og se de valgte ordreinformationer. Det vil se ud som i eksemplet nedenfor.

Herfra kan du foretage de handlinger, som du ønsker at ændre ved ordren. Du kan også klikke ’send ordre nu’ hvorefter ordren bliver behandlet.

Når ordren er afsendt, vil der blive sendt en tracking-mail hvorefter labels vil blive genereret og automatisk udfyldt (hvis valgt). Ordrens status vil også ændre sig til ’afsendt’ og et forsendelses ID vil nu blive vist.

Du kan trykke på et ordre ID for at tilgå ordren.

Bemærk: en ordre kan have tilknyttet flere forsendelser.

Når du har tilgået en ordre, kan du se forsendelsesinformationer, downloade og/eller printe label, oprette en returforsendelse eller slette forsendelsen. Det er vigtigt at bemærke at hvis du sletter en forsendelse, sletter det ikke nødvendigvis forsendelsen hos transportøren, hvilket afhænger af hvilken transportør du har valgt.