Hvordan kobler jeg fragtpriser til mine ordrer?

I nogle systemer såsom Prestashop skal der oprette et match/link mellem en given fragtmetode i shoppen og pensopay Shipments. Denne guide viser hvordan.

1. At linke fragtpriser

At linke fragtmetoder til dine ordrer gør det muligt for dig koble en fragtmetode fra dit ordresystem til en metode i pensopay Shipments.

Tilgå din ordreoversigt og find en ordre som du ønsker at linke til en fragtmetode.

Tryk ’send’ til den ordre (den bliver ikke sendt umiddelbart efter).

Et nyt vindue åbner, hvor du skal vælge hvilken fragtmetode, der skal linkes til fragtmetoden fra dit ordresystem.

Vælg den foretrukne fragtmetode in drop-down menuen og kryds boksen af som vist nedenfor. Tryk derefter ’send’.

Alle ordrer, som kommer ind i pensopay Shipments med denne fragtmetode fra dit ordresystem vil nu automatisk få tildelt din valgte fragtmetode fra pensopay Shipments.

2. Håndtér dine koblede fragtmetoder

For at håndtere dine koblede fragtmetoder, skal du gå til indstillinger > ordresystemer og vælge dit ordresystem.

• Tryk ’redigér ordresystem’
  • Gå til sektionen ’opret match’ nederst på siden.

Her kan du redigere, slette eller tilføje koblede fragtpriser ved at trykke på ’tilføj sammenkædning’.