Opsætning: Shopify

Følg disse trin i kronologisk rækkefølge. Det er nødvendigt at følge alle punkter.

Indhold:

1. Tredjepartspriser

2. Opsæt ordresystem

3. Opsætning

4. Forklaring af de resterende felter

1. Tredjepartspriser

Hvis du ønsker at vise pensopay Shipments priser i din check-out, skal du sørge for at have tredjeparts-genererede fragtpriser aktiveret.

Dette skal aktiveres af Shopify’s kundesupport.

Klik her for at kontakte Shopify chat.

Bemærk: Dette skal aktiveres inden du opsætter integrationen. Hvis du gør det efter, skal integrationen geninstalleres til din shop.

2. Opret ordresystem

For at opsætte Shopify skal du have administrator-adgang til din Shopify konto.

Gå til indstillinger -> Ordresystemer -> Tilføj ordresystem -> Shopify -> forbind.

3. Opsætning

I formularen skal du indtaste de nødvendige informationer om din webshop.

Du kan specificere hver enkelt check-boks som du ønsker, men vi anbefaler at sætte indstillingerne som illustreret på billedet nedenfor.

• Navnet på ordresystemet (shopnavnet)
  • Antal afhentningssteder, som skal vises, hvis I vil benytte dette
  • Synkroniseringsstatus til pensopay Shipments
  • Giv kunder besked med Shopify’s notifikationsmuligheder
  • Hæv beløb ved gennemført (anbefalet)
  • Markér faktura som betalt ved gennemført (anbefalet)
  • Forhåndsvalgte afhentningssteder (indsæt en pre-tekst foran de generede afhentningssteder)
  • Vis kun priser i shoppens valuta
  • Synkronisér opdateringer til en ordre mellem Shopify og pensopay Shipments (anbefalet)
  • Hæv hele beløb på alle ordrer og ikke kun enkelte ordrelinjer
  • Meta-felter fra Shopify, som du ønsker at overføre
  • Shop URL:

Når du har indtastet shopnavn i tekstfeltet hvor der står ’Din. myshopify webadresse’, vil der være en knap, hvor der står ’giv tilladelse’.

Ved at trykke på knappen bliver du dirigeret videre til ’your .myshopify admin-side, hvor du skal logge ind med dine Shopify oplysninger.

Der vil komme en side frem, som spørger om du vil tillade pensopay Shipments (Webshipper-modulet) at integrere med Shopify og installere den uregistrerede app. Klik ’acceptér’.

Du vil nu blive tilbageført til pensopay Shipments. Udfyld de resterende felter og tryk ’opret ordresystem’ for at færdiggøre opsætningen.

Forbindelsen mellem Shopify og pensopay Shipments er nu fuldendt, og ordrer, som oprettes i din shop bliver nu overført til pensopay Shipments.

Bemærk: Husk at slette dine eksisterende priser, som er lavet i Shopify, for at undgå at vise priser to gange i check-out.

4. Forklaring af de resterende felter

Lokationer vises fra dine indstillinger > lokationsoversigt

Læs mere om lokationer.

Klik denne af, hvis du ønsker at dine ordrer skal lukkes i Shopify, når varen er sendt i pensopay Shipments. Hvis integrationen fejler ved et større antal af ordrer, ved gennemførelse i shoppen, så vil dette felt automatisk blive deaktiveret, hvilket du vil modtage en e-mail vedrørende.

Hvis du ønsker at lade systemet styre alt, så skal du klikke dette felt af, og lade pensopay Shipments oprette en automatisk fragtlabel for dig.

De næste to sektioner er en smule relaterede.

Først skal du vælge hvilken følgeseddel du ønsker at tilføje og tilføje et logo. Hvis du ønsker at det bliver automatisk printet, skal du vælge en arbejdsstation under ’udskriftsindstillinger’ nedenfor.

Til sidst kan du oprette matches eller sammenkæde en ordre til den korrekte fragtpris.

Husk at trykke på opret ordresystem/opdater ordresystem, når du har udfyldt eller ændret nogen felter, for at gemme dine ændringer.