Opsætning: WooCommerce

Sådan opsætter du WooCommerce i pensopay Shipments

Følg disse trin i kronologisk rækkefølge. Det er nødvendigt at følge alle punkter.

Indhold:

1. Opret ordresystemet

• Opsæt ordresystemet

Gå til indstillinger -> Ordresystemer -> Tilføj ordresystem -> WooCommerce -> forbind.

Udfyld navn og virksomheds-URL til en start.

2. Generer API-nøglen

Åbn en ny fane i din browser, gå til dit WordPress shopsystem og følg:

WooCommerce > Indstillinger > Avanceret > REST API og tryk på ’Tilføj nøgle’.

Navngiv nøglen under ’Beskrivelse’ og tryk ’Læs/Skriv’ under ’Tilladelser’. Klik derefter på ’Generér API-nøgle’.

Kopiér og indsæt din kunde-nøgle og kundekodeord i dit pensopay Shipments ordresystem.

Tryk ’opret ordresystem’ i pensopay Shipments’.

BEMÆRK: Fik du en ERROR 404 ugyldigt url?

Ved nyere WooCommerce versioner er det vigtigt, at ’permanente links’ er sat til ’Navn på indlæg’ og ’postname’, for at tillade API-forbindelse til shoppen.

3. Installér plugin-modulet for WooCommerce

For at kunne se fragtrater i din check-out, skal du downloade og installere Webshipper-modulet.

Gå til pensopay Shipments indstillinger > ordresystemer > vælg dit nyoprettede WooCommerce ordresystem > klik på ’Hent modul’ under modulkonfiguration og gem filen på din computer.

Gå tilbage til dit WooCommerce shopsystem. Gå til plugins > tilføj nyt, klik på ’Upload plugin, vælg den fil, som du lige har downloadet, og klik på ’installér nu’.

Tryk på aktivér, når du har installeret modulet.

4. Konfigurér plugin-modulet

Gå til WooCommerce > indstillinger > vælg fanen ’Forsendelse’ og dernæst forsendelsesindstillinger. Kopier derefter konfigurationstoken fra dit ordresystem i pensopay Shipments og indsæt under feltet ’configuration string’ i WooCommerce.

Husk at vælge en ordrestatus (Order statuses to expedite import) og tilføj den samme status i pensopay Shipments.

Klik på ’gem ændringer’.

Bemærk: Hver ’configuration string’ er unikt tilknyttet ordresystemet og kan ikke tilføjes til flere shops.

Tip:

At filtrere rater efter betalingsmiddel i plugin gøres gennem en simpel check-boks. Dette sikrer, at fragtprisen kun vises, hvis valutaen i pensopay Shipments matcher den valgte valuta på shoppen.

Klik her hvis du vil vide mere om plugin-indstillinger (LINK)

Tillykke!

Du er nu klar til: tilføj fragtleverandør og fragtpriser