Fragtopsætning: WooCommerce

Sådan opsætter du WooCommerce i pensopay Shipments

Følg disse trin i kronologisk rækkefølge. Det er nødvendigt at følge alle punkter.

Indhold:

1. Opret ordresystemet

• Opsæt ordresystemet

Inde i pensopay Shipments går du til Connect > Ordresystemer > Tilføj ordresystem > WooCommerce > forbind.

Udfyld navn og virksomheds-URL til en start.

2. Generer API-nøglen

Åbn en ny fane i din browser, gå til dit WordPress shopsystem og følg:

WooCommerce > Indstillinger > Avanceret > REST API og tryk på Tilføj nøgle.

Navngiv nøglen under 'Beskrivelse' og vælg Læs/Skriv under 'Tilladelser'. Klik derefter på Generér API-nøgle.

Kopiér og indsæt din kunde-nøgle og kundekodeord i dit pensopay Shipments ordresystem.

Tryk Opret ordresystem i pensopay Shipments.

BEMÆRK: Fik du en ERROR 404 ugyldigt url?

Ved nyere WooCommerce versioner er det vigtigt, at 'permanente links' er sat til Navn på indlæg og postname, for at tillade API-forbindelse til shoppen.

3. Installér plugin-modulet for WooCommerce

For at kunne se fragtrater i din check-out, skal du downloade og installere Webshipper-modulet.

I pensopay Shipments går du til Connect > tryk på dit nyoprettede WooCommerce ordresystem > klik på fanen information og tryk dernæst på Hent modul under 'Modulkonfiguration' og gem filen på din computer.

Gå tilbage til dit WooCommerce shopsystem. Gå til Plugins > Tilføj nyt, klik på Upload plugin, vælg den fil, som du lige har downloadet, og klik på Installér nu.

Tryk på Aktivér, når du har installeret modulet.

4. Konfigurér plugin-modulet

Gå til WooCommerce > indstillinger > vælg fanen Forsendelse og dernæst Forsendelsesindstillinger. Kopier derefter din konfigurationstoken hvilken du finder i pensopay Shipments via Connect > klik på dit WooCommerce ordresystem > klik Information i højre side og rul ned til kassen Modulkonfiguration. Denne skal du indsætte under feltet 'Configuration string' i WooCommerce.

Herefter skal du vælge en ordrestatus i feltet Order statuses to expedite import. Det er vigtigt, at den samme er valgt på dit ordresystem inde i pensopay Shipments.
Inde i fragtsystemet går du til Connect > klik på dit WooCommerce ordresystem > og klik på cirklen med de 3 prikker i højre hjørne. Vælg Rediger ordresystem. Her skal du rulle ned indtil du kommer til Andre indstillinger og finde punktet Transfer status.
Vi anbefaler ordrestatussen Processing/Behandler, men du vælger selv, hvad der passer dig bedst.

Klik på Gem ændringer.

Bemærk: Hver ’configuration string’ er unikt tilknyttet ordresystemet og kan ikke tilføjes til flere shops.

Tip:

At filtrere rater efter betalingsmiddel i plugin gøres gennem en simpel check-boks. Dette sikrer, at fragtprisen kun vises, hvis valutaen i pensopay Shipments matcher den valgte valuta på shoppen.

Klik her hvis du vil vide mere om plugin-indstillinger (LINK)

Tillykke!

Du er nu klar til: tilføj fragtleverandør og fragtpriser