Vipps igennem PensoPay

Vipps

Vipps er den norske pendant til MobilePay Online i Danmark.

For at få Vipps kræver det følgende:

• Et norsk organisationsnummer
  • En norsk bankkonto
  • Det kræver desuden at valutaen i din checkout er NOK

Modtag Vipps gennem PensoPay

1. Man skal oprette en konto hos Vipps. Dette gøres ved at man følger linket her: https://vippsbedrift.no/signup/vippspanett
  2. Man skal vælge Integrasjon via leverandør og vælge QuickPay i den efterfølgende dropdown.

Når formularen er sendt skal ansøgningen behandles hos Vipps. Når ansøgningen er færdigbehandlet fremsendes Vipps-informationen direkte til os, hvorefter vi opsætter det i gatewayen og informerer jer herom.

Pris

Du betaler kun prisen for dit abonnement og dertilhørende transaktionsomkostninger. Vipps holder også egne priser.

Vipps i Shopify

Vipps kan opsættes, så den får sin egen betalingsmetode i din checkout, som forklaret i guiden nedenfor.

vipps-shopify

1. I QuickPay manageren skal man under Settings > Integration opdatere rettigheder/permissions for sin API-user, ved at trykke på UPDATE PERMISSIONS. Herefter noterer man sit Agreement ID og kopierer den tilhørende API-key.

2. Log ind på din Shopify konto gennem følgende link: https://www.shopify.com/add-vipps

3. Gå derefter til Settings > Payments > Alternative payments og vælg Vipps via QuickPay som mulighed i dropdown

4. Indsæt Agreement ID og API-key.

5. Gem og du er klar til at modtage betaling med Vipps.