Hvordan opsætter jeg PensoPay på min Magento 2 webshop?

Danish version

English version

Ovenfor ses to videoer som beskriver hvordan du installerer PensoPay på din webshop.

Start med at installere modulet via Composer. Herefter skal du følge videoen.

1. Gå til Stores - Configuration - Sales og "Payment Methods"
  2. Find dit PensoPay Modul
  3. Aktivér det med "enable"
  4. Indsæt Agreement ID, API User Key og Private Key - Disse findes i din manager
  5. Opsæt de variabler der er relevant for din webshop
  6. Gem dine ændringer

Herefter er dit betalingsmodul sat op, og du er klar til online betaling.

Hvis du har spørgsmål eller lignende, så fang os på support@pensopay.com eller tlf.: +45 77 344 388