Kan jeg invitere flere brugere til min gateway?

Det kan ske, at du er nødt til at tildele adgang til din gateway til din webudvikler eller måske dine ansatte.

Det kan du heldigvis nemt klare.

Inde på din manager skal du gøre følgende:

• Tilgå Settings i menuen
  • Find herefter Users som er nederst i menuen
  • Herinde kan du invitere nye brugere

Som udgangspunkt inviteres alle nye brugere til gatewayen som almindelige brugere, men hvis de skal tilgå essentielle funktioner, så skal de have "owner"-rettigheder. Dette gøres ved, at du trykker på den enkelte bruger og kobler nedenstående funktion til: