Kan jeg flytte kortdata fra min gamle gateway og bruge dem ovre hos PensoPay?

Flytning til PensoPay

Det er muligt for dig at flytte dine kortdata fra din gamle gateway over i den, PensoPay benytter. Dette gøres meget simpelt.

Skriv blot en mail og send denne til migrations@quickpay.net.

Den skal indeholde oplysninger om jeres nuværende gateway (hvem står for denne).

Herefter aftales der en metode for udveksling af data imellem din nu nuværende gateway og vores.

Hvis der skal påvises en PCI certificering eller GPG public key, så findes disse her.