MobilePay Online eller MobilePay MyShop

Der findes to produkter, når man ønsker MobilePay.

• MobilePay Online til online handel, og det produkt, vi tilbyder her hos PensoPay.

• MobilePay MyShop til fysisk handel. Det er det her klassiske fem-cifre-nr., hvor dine kunder skal sende penge manuelt via deres app.
    Her er det Danske Bank som selv står for dette, og det har vi ikke noget med at gøre.

Det, du skal have til din webshop, er MobilePay Online.

Løsningen er allerede integreret hos os, og vi skal blot aktivere det. Dine kunde skal ikke gøre andet, end at godkende betaling, når de ønsker at købe på din side. Se evt. hvordan det fungerer her: https://pensopay.com/mobilepay/

MobilePay Online koster 49 kr./md. + 1 kr./transaktion, foruden dine faste omkostninger til indløsningsdelen og gatewayen.

MobilePay kører på et kreditkort, og fungerer blot som en pung for dette. Det betyder, at du kan modtage betaling via MobilePay med alle de kort, du kan modtage via. din indløsningsaftale.