Opsætning af MobilePay WooCommerce

Har du tilkøbt MobilePay til din løsning hos os, skal dette aktiveres med et enkelt tryk i dit shopsystem.

Det gøres ved, at du tilgår dine Instillinger i WooCommerce:

Herefter aktiverer du MobilePay med et enkelt tryk*.

*Det forudsætter, at du forud har sat PensoPay WooCommerce op, da det er dette modul, der  primært håndterer din betaling.

Læs med her for at blive guidet igennem opsætningen af ViaBill.