Hvordan integreres Prestashop modulet?

Danish version

English version

Her kan du finde en almindelig guide, en video-guide og modul til installation på jeres Prestashop webshop.

Opsætning af Prestashop

PensoPay er officiel PrestaShop Partner. Vores modul ligger inde i din webshops Module Catalog. Hvis du ikke kan finde det der, kan du hente det her.

Når modulet er installeret skal du konfigurere det. Gør dette ved at trykke på ”configure”.

Herefter vil du komme ind i selve modulet, hvor du blot skal indsætte de påkrævede API-nøgler og sætte indstillingerne rigtigt op.

Dine API-nøgler finder du inde i din gateway. Log ind på manage.quickpay.net. Under settings -> integration finder du den information, der er påkrævet.

Du skal bruge følgende værdier fra din gateway:

Merchant-ID

Private Key

API Key

Du kan kopiere API-nøglerne ved at trykke på dem, og herefter trykke på Copy.

Disse sættes ind i deres respektive tekstfelter ovre i dit shopsystem.

Herefter konfigureres de forskellige indstillinger. Der er blandt andet mulighed for at tillade testbetalinger med testkort (dette kan vi sende til dig, hvis du har behov). Du man også sætte på, hvor kortlogoerne skal fremgå henne.

Vi anbefaler, at man bruger følgende indstillinger:

Tryk herefter på ”GEM”.

Afslutningsvist skal du sætte betalingskort op. Nedenfor vælger du de kort, du kan tage imod med din aftale: Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro.

Herefter er din løsning klar og du kan modtage online betaling med din PrestaShop-webshop.

Har du tilkøbt MobilePay - Klik her

For at blive guidet igennem opsætningen af ViaBill i PrestaShop - Klik her